Calçotada de germanor padelera!

Dels equips federats de la Lliga Catalana!

Vam celebrar a la barbacoa de la Zona Esportiva una calçotada a mode de "preparació" per la incipient Lliga Catalana de Pàdel 2023. El Sol i el bon rotllo van imperar en una festa per recordar!

La convocatòria per a l'event va ser tot un èxit, amb una gran representació de les gladiadores dels equips femenins 4makis_tdb , un bon estol dels cracs dels equips masculins 4latas i sobretot, la il·lusió compartida amb el seus pares dels nostres canterans de l'equip sub-13 Oxid Torredembarra !

Tots els assistents, juntament amb les seves capitanes, capitans, entrenadors, espònsors i Delio Castillo, que va presidir l'acte, es van conxorxar per a que aquesta temporada sigui igual o millor que l'anterior, que ja de per sí es va posar el llistó molt alt... però amb aquesta fantàstica gent del TennisTDB, no hi ha barrera impossible de superar! 

Publicat a Notícies
Etiquetes Pàdel