Torneig Benèfic "La Palma"

Gran participació solidària!

Aquest diumenge 3 d'octubre s'ha celebrat aquest Torneig exprés de Tennis i Pàdel, on tota la recaptació anirà destinada a ajudar als damnificats per l'erupció del volcà Cumbre Vieja a la Palma.

Aquesta activitat solidària ha estat organitzada pel TennisTDB amb la gran col·laboració del Bar "La Zona", i ha reunit més de 50 participants, a banda de disposar d'una "fila 0" on hi han contribuït desinteressadament altres persones, mostrant totes i tots plegats la seva cara més solidària i esportiva. I sobretot, ajudant a aconseguir una gran recaptació! No ens cansarem d'agrair-vos que hàgiu format part d'aquest bonic relat i d'aquesta magnífica jornada benèfica i familiar a les nostres instal·lacions.

MOLTES GRÀCIES !

Publicat a Notícies
Etiquetes Tennis, Pàdel