Finalitza el 18è Open Nocturn de Tennis i Pàdel

Una altra edició triomfant del clàssic de l'estiu!

Els vespre nits del Tennis TDB han gaudit un estiu més de la celebració de Opens Nocturns de Tennis i Pàdel "Set Assessors", gairebé tot uns clàssics dels tornejos estivals de raqueta. Quan es ponia el Sol han predominat els partits espectaculars a la pista, com també unes grades plenes per l'expectació fins a les primeres hores de la matinada.

Molt bona participació!

Pel que fa a l'Open Nocturn de Pàdel, enguany es celebrava la 18a edició amb una participació molt alta, amb gairebé 90 parelles inscrites i ben repartides entre els quadres de categoria masculina, femenina i la categoria mixta, ja molt consolidada en els enquadraments d'aquest campionat. Alhora, com ve succeint en els últims tornejos, cal destacar un molt alt nivell de joc de tots els participants, fet que produeix que com hem dit, s'acosti un gran nombre de públic a les instal·lacions del Club per a presenciar les finals.

Per altra banda i alhora, s'ha disputat a les nostres pistes l'Open Nocturn de Tennis, i com ve sent habitual estiu rere estiu, amb una gran participació rècord de més de 80 jugadors/es repartits en diferents quadres, que aplegaven des de socis que habitualment juguen al club, alumnes de l'Escola del Tennis i estiuejants que es troben en aquesta època a Torredembarra o a les rodalies. Cal destacar que aquesta edició ha superat la de l'any anterior, i aquest any comptant de nou amb una lligueta infantil masculí i una altra en categoria femenina, que ha estat la delícia dels aficionats.
Sense oblidar-nos del quadre de dobles masculí, que va ser un seguit de duels a la lluna amb una excelsa qualitat. Un any més, volem donar molta importància als fantàstics partits que s'han disputat, en especial unes finals molt emocionants i equilibrades.

Ens satisfà i molt aquesta gran participació que ha elevat encara més un llistó que ja era ben alt, i més tenint en compte el periode d'emergència i precaució sanitària en el que estem immersos encara degut als efectes de la COVID-19.

L'entrega de trofeus va comptar amb la presència dels membre de la junta Delio Castillo i Joan Casas, a més d'Isaac Jiménez en representació de SET Assessors, empresa patrocinadora del torneig i que ja porta una llarga trajectòria mantenint-nos la confiança.

Agraïments

Des del Tennis TDB volem agrair el suport rebut un any més per part del patrocinadors SET AssessorsNo ens oblidem de la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Torredembarra. 

Com no també volem agrair especialment la gran feina del dos jutges àrbitres del torneig, Gabi Sánchez (tennis) i Kiko Calavera (pàdel). I per acabar, tot l’esforç empleat aquests dies per l’staff del Club i el Bar La Zona, tots ells indispensables per a que s’hagi pogut celebrar aquests Opens Nocturn de Tennis i Pàdel SET Assessors a les instal·lacions del Tennis TDB.

Quadre d'Honor Open Nocturn de Pàdel

Tots es guanyadors/es i finalistes

Masculí Quadre 1
  Guanyadors  Dani Aguilar - Jordi Elias
  Finalistes  Alex Freixas - Miquel Gimeno
Masculí Quadre 2
  Guanyadors  Joan Casas - Lluis Rico
  Finalistes  Joaquin Trigo - Toni Mauli
Quadre Femení
  Guanyadores  Arantxa Chamizo - Carla Escudé
  Finalistes  Berta Gual - Laura Suñé
Quadre Mixte
  Guanyadors  Eva Suñé - Isaac Jiménez
  Finalistes  Anna Montaner - Alfredo Fernández
Masculí Quadre 1 Consolació
  Guanyadors  Poli Cid - Jordi Alventosa
  Finalistes  Roger Borràs - Ramon Ortiz
Masculí Quadre 2 Consolació
  Guanyadors  Sergi Caballé - Joan Casas Muñoz
  Finalistes  Pablo Bolea - Fernando Rivas
 
Quadre Femení Consolació
  Guanyadors  Olga Buján - Mónica Subirón
  Finalistes  Eva Suñé  - Sonia Martínez
 
Quadre Mixte Consolació
  Guanyadors  Martina Monte - Juan Carlos Meri
  Finalistes  Mireia Bonilla - Miquel Bonilla
 

Quadre d'Honor Open Nocturn de Tennis

Tots els guanyadors/es i finalistes 

Masculí Quadre 1 
  Guanyador  Sergi Herrero
  Finalista  Nicolás Muñoz
 
Masculí Quadre 2
  Guanyador  José Antonio Carcas
  Finalista  Oriol Bozo
 
Quadre Femení
  Guanyadora  Gala Galí
  Finalista  Barbara Peek
 
Quadre Dobles Masculí
  Guanyadors  Lluis Navarro - Alberto Pasamontes
  Finalistes  Nicolás Muñoz - Pol Rodrigo
 
Quadre Infantil
  Guanyador  Oriol Bozo
  Finalista  Jan Anglada
 
Quadre Consolació Quadre 1 Masculí
  Guanyador  Josep Font
  Finalista  Clement Riondolet
 
Quadre Consolació Quadre 2 Masculí
  Guanyador  Albert Floresví
  Finalista  Robert Rodríguez
Publicat a Notícies
Etiquetes Tennis, Pàdel