Ocupació Instal·lacions

Open Nocturn Tennis i Pàdel

Informem a tots/es els/les socis/es del TennisTDB i als usuaris de les pistes de tennis i pàdel, de l'afectació de les pistes per la disputa del XVIII Open Nocturn de Tennis i Pàdel SET Assessors  que organitza el TennisTDB del 7 al 15 d'agost

Bàsic

Activitat: XVIII Open Nocturn de Tennis i Pàdel SET Assessors
Modalitat: Tennis i Pàdel
Període: del 07/08/2021 al 15/08/2021
Franges amb pistes reservades: 
- TENNIS: 
a partir de les 18:30h
- PÀDEL: a partir de les 18:15h

De manera que per la tarda, només es podrà jugar tant a tennis com a pàdel en el primer torn de joc, que serà a les 17h tant en tennis com a pàdel. La resta de la tarda, les pistes estaran ocupades per la disputa del torneig fins a tancar.

En la resta de franges horàries del matí, hi haurà les pistes disponibles per el lliure ús en els horaris habituals.

Publicat a Notícies