Renovem patrocini amb Oxid Restaurant Bar

Una altra gran col·laboració pel Club!

El Tennis TDB està en condicions d’informar als seus socis i usuaris que hem renovat el patrocini que fa uns quants anys gaudeix el nostre Club amb el grup Oxid Restaurant Bar i Casa Balcells.

El Restaurant Oxid es situa al Passeig Marítim de Torredembarra, sent un referent dins de la cuina de mercat mediterrània. I Casa Balcells es troba als peus de la Catedral de Tarragona, sent ja un restaurant top del casc antic de la ciutat.

L’aposta d’aquesta empresa amb la nostra entitat ja gaudeix d’una bona trajectòria, i es prolonga en un nou acord que ha signat Xavier Mercadé en representació del grup Restaurant Oxid i Delio Castillo com a President del Tennis TDB. 

En virtut d’aquest nou acord de patrocini, us informem que Oxid Restaurant Bar i Casa Balcells continuaran sent l'espònsor de tots els equips de pàdel del Tennis TDB, que són dos equips femenins, dos de masculins i un masculí de veterans. Equips tots ells federats i que ens representen a la Lliga Catalana de la Federació Catalana de Pàdel.

Dir-vos també que el TennisTDB per la seva banda, mantindrà i renovarà les diferents unitats de publicitat d'aquesta empresa que ja mostrava per les instal·lacions del Club. 

A banda de mostrar el nostre agraïment a per continuar el seu patrocini amb la nostra entitat, també insistim que des del Tennis TDB, seguim amb la intenció d’aconseguir més col•laboracions, oferint pacs molt interessants i visuals de patrocinis. Si esteu interessats, poseu-vos en contacte amb la recepció del Club i us informarem.

Fes-te patrocinador

Tota la informació »

Publicat a Notícies
Etiquetes Pàdel