Estades 2021, molt important !!

Ampliem 2 setmanes pel setembre !

El TennisTDB està organitzant un any més les Estades d’Estiu amb un alt component lúdic i molta diversió, monitors i monitores titulats i amb experiència en l’àmbit del lleure i esportiu, així com també en tot tipus de pràctiques esportives... I gran novetat, aquest any ampliem les Estades d'estiu 2 setmanes més, és a dir, les dues primeres setmanes de setembre fins el dia 10!

Durant les primeres jornades de les Estades hem estat realitzant enquestes per si les mares i pares els semblaria bé i n'estarien interessats en poder ampliar el casal d'estiu al mes de setembre. I vistes les respostes afirmatives, des del Club tenim l'intenció d'ampliar les Estades fins el 10 de setembre. De manera que les Estades s'ampliarien dues setmanes més:

   - Setmana 10: del 30 d'agost al 3 de setembre
   - Setmana 11: del 6 de setembre al 10 de setembre

Inscripcions

S'ha de fer una pre-inscripció, tot indicant-nos a través de correu electrònic info@tennistdb.cat quina o quines setmanes de setembre estaries interessat en apuntar els vostres fills, d’aquesta forma tindríeu la reserva feta per així posteriorment poder fer la inscripció definitiva que es podrà fer:

- Presencial: A les nostres oficines, omplint el formulari i pagant en metal·lic o targeta de crèdit.

- Online: Segueix les instruccions tot seguit:

  1. Descarrega't el formulari d'inscripció (al final d'aquesta notícia)
  2. Omple el formulari i escaneja'l
  3. Envia'ns el formulari a info@tennistdb.cat
  4. Rebràs les dades i l'import per el pagament mitjançant trasnferència

MOLT IMPORTANT:

  • S'organitzaran aquestes 2 setmanes de setembre en funció d'un mínim de inscrits/es per setmana, d’aquesta forma podrem garantir una correcta organització i logística de les diferents activitats i jocs que es faran. Un cop sabem el nombre d'inscrits/es, us ho comunicaríem a tots/es els interessats si definitivament les podem dur a terme perquè  podeu fer la inscripció definitiva.
  • Les nostres Estades d’Estiu seguiran les recomanacions i resolucions que dictin en cada moment les autoritats sanitàries competents.
  • Els germans i germanes gaudiran d’un 10% de descompte.

Si tens qualsevol dubte o desitges més informació posa't en contacte amb nosaltres

Publicat a Notícies
Etiquetes Estades Estiu