Finalitza el Head Promeses del Tennis TDB

Resum i Resultats

Aquest diumenge 16 de maig s'ha posat punt i final a la prova del Circuit Head Promeses de Tennis disputat a les pistes del Tennis TDB, torneig promogut per la Delegació de Tarragona de la FCT, l'inici del qual va ser el 17 d'abril i que ha suposat unes setmanes esplèndides en quant a talent i futur de les promeses tennístiques de Tarragona.

Molt bona participació!

Amb una importantíssima participació de jugadors/res federats en aquesta prova del Circuit Head Promeses de la FCT, volem destacar la confiança que segueixen dipositant amb el nostre club, malgrat no poder celebrar l'edició de l'any anterior per la COVID-19. Així com també ens enorgullim d'una gran representació torrenca, per la qual molts i moltes alumnes de l’Escola del Tennis TDB van lluitar per ser profetes a la seva terra batuda. Doncs alguns d'ells i elles ho han aconseguit amb la major de les solvències obtenint premi a la seva categoria, a banda de demostrar en competició tot allò que aprenen en el seu dia a dia com alumnes de l'escola del Club.

En especial, volem felicitar les victòries en els seus respectius quadres grans tant d'Hernán Monte com de Pol Rodrigo, dos alumnes amb ja una llarga trajectòria a la nostra escola i amb una solvència contrastada a totes les proves on participen. I també el bon paper de David Zaragoza com a finalista júnior i a Oriol Bozo com a guanyador de la consolació infantil. Van fer entrega dels trofeus i premis Delio Castillo com a president del TennisTDB i Gabi Sánchez com a director del torneig.

Agraïments 

Des del TennisTDB volem agrair a tots i totes les participants la seva demostració de talent en les nostres pistes, així com també el suport de la Delegació de Tarragona de la FCTennis i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Torredembarra. I per acabar, com no també volem agrair especialment tot l’esforç empleat aquests dies pel director de la prova, Gabi Sánchez, pel jutge àrbitre del torneig, Germán Segura, com també per l’staff del TennisTDB, tots ells indispensables per a que s’hagi pogut celebrar al nostre Club amb èxit, aquesta prova del Circuit Head Promeses de la Delegació de Tarragona de la FCT.

Quadre 1

Aleví femení
  Guanyadora  Érica Victoria Hellín
  Finalista  Inés García
     
Aleví masculí
  Guanyador  Hernán Monte (TennisTDB)
  Finalista  David Veloso
 
Infantil femení
  Guanyadora  Sara González
  Finalista  Suarine García
 
Infantil masculí
  Guanyador  Marc Valls
  Finalista  Izan Bofarull
 
Juvenil femení
  Guanyadora  Ariadna Garcia
  Finalista  Maria Capdevila
 
Juvenil masculí
  Guanyador  Pol Rodrigo (TennisTDB)
  Finalista  David Zaragoza (TennisTDB)

Quadre Consolació

Aleví femení
  Guanyadora  Laura Pérez
  Finalista  Martina Marimon
     
Aleví masculí
  Guanyador  Arturo Martínez
  Finalista  Álex García
 
Infantil femení
  Guanyadora  Noemí Rodríguez
  Finalista  Carla García
 
Infantil masculí
  Guanyador  Oriol Bozo (TennisTDB)
  Finalista  Carles Lucas
 
Juvenil femení
  Guanyadora  María Pasamontes
  Finalista  Mònica Prieto
 
Juvenil masculí
  Guanyadors  Pol Figueroa
  Finalistes  Sergi Aragonès
Publicat a Notícies
Etiquetes Tennis