Finalitza el Campionat Provincial Infantil 2017

Resum i Resultats

Aquest dissabte 4 de novembre s'ha posat punt i final al Campionat Provincial de Tennis Infantil disputat a les pistes del Tennis TDBUn torneig promogut i organitzat per la Delegació de Tarragona de la FCTennis, amb una notable participació i que ha suposat una prova esplèndida en quant a talent i futur tennístic des que va arrencar el passat 7 d'octubre.

Bona participació!

Amb una participació de gairebé 50 jugadors/res federats de categoria infantil en aquesta prova de la FCT, volem destacar una gran representació torrenca, per la qual molts i moltes alumnes de l’Escola del Tennis TDB van lluitar a les seves pistes habituals d'entrenament per ser profetes a la seva terra batuda, i demostrant en competició tot allò que aprenen en el seu dia a dia com alumnes de l'escola del Club.

Els premis i trofeus van ser entregats per Lluis Yebra en representació de la Delegació de Tarragona de la FCT i Joan Casas com a vice-president del TennisTDB.

Agraïments

Des del TennisTDB volem agrair a tots i totes les participants la seva demostració de talent en les nostres pistes, així com també el suport de la Delegació de Tarragona de la FCTennis i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Torredembarra. I per acabar, com no també volem agrair especialment tot l’esforç empleat aquests dies pel jutge àrbitre del torneig, Germán Segura, com també per l’staff del TennisTDB, tots ells indispensables per a que s’hagi pogut celebrar al nostre Club I amb èxit, aquest prova del Campionat Provincial Infantil de la FCT.

Àlbum fotogràfic

Totes les imatges Àlbum Fotogràfic » 

Quadre d'Honor

  • Infantil Masculí:
    • Guanyador: Mario Monclús
    • Finalista: Iker Uribarrens
  • Infantil Femení:
    • Guanyadora: Ángela Pérez
    • Finalista: Ainara Pozuelo
Publicat a Notícies
Etiquetes Tennis