Xpress de Pàdel Femení per La Marató de TV3

Resum i Resultats

Durant la matinal d'aquest recent 18 de desembre s'ha disputat a les nostres pistes el torneig Xpress de Pàdel Femení a favor de la Marató de TV3, en una jornada esportiva de gran ambient, on les participants s'hi van deixar la pell competint però dins d'un caire totalment amè, on la part lúdica va confraternitzar amb el caràcter solidari de la prova.

Bona participació!

Amb 10 parelles participants, l’ambient i l'espectacle i sobretot el pàdel van ser els protagonistes d'aquest torneig dominical.

Toi i el caràcter solidari i lúdic de la prova, les participants van mostrar un bon esperit competitiu, administrat en un original sistema de competició: partits de 30 minuts tant en la fase de lligueta com en les fases finals. Un sistema molt dinàmic i divertit que permetia una rotació constant entre les jugadores.

Va fer entrega dels trofeus Jordi Llobet en representació del TennisTDB

Agraïments

Des del TennisTDB volem agrair el recolzament de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Torredembarra i la col·laboració del Bar La Zona. I per acabar, com no també volem agrair especialment tot l’esforç empleat abans i durant el torneig pel personal del TennisTDB i a Jordi Llobet com a jutge àrbitre i responsable del pàdel del Club, tots ells indispensables per a que s’hagi pogut celebrar amb èxit aquest Xpress de Pàdel Femení a favor de la Marató de TV3

Àlbum fotogràfic

Totes les imatges Àlbum Fotogràfic »

Quadre d'Honor

Categoria femenina

  Guanyadores Susana Bernete - Sara Mas
  Finalistes Anna Montaner - Elena Vilalta
Publicat a Notícies
Etiquetes Pàdel