Tenim nova integrant de l'Staff!

És la Gemma, de la Fundació Onada!

Estem contentíssims d'anunciar que tenim una nova incorporació que ja forma part del Staff de l'Escola del TennisTDB. Es tracta de la Gemma Gálvez, que ja l'hem integrada com a ajudant de monitor. 

La Gemma, ja fa anys que vé un cop per setmana al TennisTDB a fer l'activitat de tennis juntament amb els altres nois/es de la Fundació Onada, i ara, ens ajudarà amb el Grup Taronja de l'Escola de Tennis.

Tot això és gràcies a una col·laboració amb la Fundació Onada. Ens ajuda i molt amb els nens/es del Grup Taronja de l'Escola de Tennis!

Conveni de col·laboració d'ambdues entitats

Tant el TennisTDB com la Fundació Onada han subscrit un acord de col·laboració voluntària pel qual la Gemma, s'ha incorporat com a ajudant de monitor, un cop per setmana, amb forma de voluntariat. Concretament, ajuda en les tasques del nostre Staff de l'Escola la classe de dijous del Grup Taronja de l'Escola de Tennis (nens/es de 7 i 8 anys).

L'acord es basa en una prestació voluntària entre dues entitats, TennisTDB i la Fundació Onada.

La Fundació Onada per la seva banda, té com a missió aconseguir la integració social i laboral de les persones amb discapacitat i/o trastorn mental, dins d’un marc organitzatiu de sostenibilitat, normalitat i eficiència, per aconseguir la seva felicitat i la de les seves famílies, millorant la seva autonomia personal i qualitat de vida, amb la participació activa de cada persona, oferint els suports que cadascú necessita, per tal que disposin de les mateixes oportunitats que la resta de ciutadans.

Tot l'Staff de l'Escola del TennisTDB està més que satisfet amb l'ajuda que cada dijous disposa la Gemma, de manera que que estem segurs que aquesta col·laboració es prolongarà per molt temps!

Publicat a Notícies
Etiquetes Escola, Tennis