Els Warriors del TDB, al Màster!

Entre els millors del Circuit Head Promeses 2015!

L'escola de Tennis del TennisTDB torna a sentir-se orgullosa. A final d’any ens han arribat els “fruits” en forma de representants al Màster del Circuit Head Promeses 2015 de la Delegació de Tarragona de la FCTennis!

Les 8 millors "raquetes" de cada categoria

En concret, aquest Máster del Circuit Head Promeses 2015 de la Delegació de Tarragona de la FCTennis es jugarà a les pistes del Reus Deportiu del 12 al 20 de desembre. Un Màster que acollirà els 8 millors classificats de cada categoria i sexe de totes les proves que s’han disputat en diferents clubs durant aquest any que és a punt de concloure.

Sense anar més lluny, el TennisTDB ha estat un dels organitzadors d’una de les proves d’aquest Circuit. Ho va fer durant la primavera entre el 9 de maig i el 7 de juny, sent un èxit de participació i organització. La seu del Màster cada temporada és itinerant, i aquest any com hem comentat, es podrà gaudir a les pistes del Reus Deportiu.

El TennisTDB tindrà representació!

El TennisTDB pot anunciar amb el cap ben alt que alguns alumnes de l’Escola del Club disputaran aquesta prova de les 8 millors raquetes del Circuit Head Promeses 2015. Entrant en detall, la Cristina Pradas en Infantil Femení, la Maria Casas i la Sílvia Fernández en Juvenil Femení, i Jordi Rodrigo en Juvenil Masculí, han obtingut el premi en forma de classificació pel Màster per la seva gran temporada en aquest Circuit. Sense oblidar que el David Zaragoza també està classificat en categoria Aleví Masculí, però a causa d'una lesió no podrà disputar-lo.

Però aquí no acaben les bones notícies respecte la pedrera del TennisTDB. Un altre motiu de satisfacció de la nostra Escola de Tennis és que tot i no haver-se classificat pel Màster, un bon nombre d’alumnes han acabat ocupant posicions davanteres dins del rànking final d’aquest Circuit Head Promeses 2015. Els casos més destacats són Joan Casas a la categoria Aleví Masculí, Marta Lucas a la d’Aleví Femení i Jesús Bravo a la categoria Juvenil Masculí.

Fruits del treball a l'escola

Tot aquest sumatori de notícies positives, a banda d’augmentar exponencialment l’orgull del TennisTDB, també és motiu de satisfacció plena de tot l’staff de monitors de l’Escola, ja que tots aquests fruits en forma de resultats del seus alumnes justifiquen plenament la seva gran feina feta.

Publicat a Notícies
Etiquetes Tennis, Escola