Expedició del Club al Women World Winner!

Torneig Internacional Femení de Tennis!

Aquest recent 3 de setembre va anar una petita expedició del TennisTDB a Barcelona al Women World Winner, que és l'únic campionat internacional Femení que s'organitza a Catalunya i dels pocs que es fa a Espanya, concretament a les pistes del CE Hispano Francés. Una jornada esplèndida per gaudir de bon tennis femení i per la gran hospitalitat rebuda en aquest club!

Aquest any el CE Hispano Francès organitzava el primer Campionat de Tennis Femení Professional on hi participaven jugadores de gran nivell internacional i futures estrelles del nostre país com, Georgina Gárcia-Pérez, Olga Sáez o Aliona Bolsova entre d’altres.

Expedició del TennisTDB

Una petita expedició del TennisTDB va gaudir d'aquesta tennística jornada, formada per Joel Ramírez com a Director Esportiu del TennisTDB, el monitor Martí Gallardo i els alumnes de l'Escola del TennisTDB Jesús Bravo i Paola Rodrigo. Tots ells van poder gaudir de grans partits individuals, dels quals cal destacar el de la jugadora Aliona Bolsova, convocada amb Espanya per l'última eliminatoria disputada a la FedCup, i el de la nº1 del Torneig Sofia Shapatava (amb aquesta última, fins i tot es van poder fotografiar després del partit). Pel que fa a jugadores també vem poder parlar durant una estona amb Claudia Bartolomé, torrenca que entrena al CT Tarragona i amb el seu entrenador Fernando Elvira.

Gran rebuda al CE Hispano Francés!

Per últim destacar la gran hospitalitat per part de la Directora del CE Hispano Frances i del Torneig, Anna Masfarné, que va acollir a la nostra expedició amb molta amabilitat i fent un tour per totes les instal·lacions del club sala de jugadors, menjador, oficines, pistes d'entrenament, etc... per poder veure de primera mà tots els detalls de l'organització d'una competició d'aquest nivell.

 

Àlbum fotogràfic

Aquí podeu veure les millors imatges de la jornada

Publicat a Notícies
Etiquetes Escola