9è Campionat Escolar de Tennis de Catalunya

Representació íntegra d’alumnes o socis del TennisTDB

Des del Tennis TDB ens complau informar que els equips que l’IES Torredembarra ha format per disputar el 9è Campionat Escolar de Tennis de Catalunya "Trofeu Fundació Jesús Serra", estan bàsicament integrats per socis i alumnes de l’Escola del TennisTDB.

L’objectiu d’aquest campionat és reforçar els valors de l’esport, l’esforç personal, el treball en equip i la solidaritat entre els joves per fomentar els llaços d’unió entre la formació i l’esport. Les diferents fases del torneig tindran lloc entre els mesos de març, abril i maig del 2015, en què hi participaran estudiants d’ESO i Batxillerat de Catalunya.

Doncs Torredembarra hi tindrà representació per tercera vegada, ja que l’IES Torredembarra ha conformat un equip femení i un altre de masculí, sota la batuta del capità Pau Arbós.  Els alumnes de Torredembarra que representaran al seu centre educatiu són:

  • Equip Femení: Clara Balcells, Marta Torrell i Cristina Pradas.
  • Equip Masculí: Jesús Bravo, Jordi Rodrigo, Iván Rodríguez i Josep Escudé.

Des del TennisTDB, com hem avançat, destaquem i molt que tots els/les participants de Torredembarra siguin o hagin sigut alumnes de l’Escola del TennisTDB. Sense oblidar-nos tampoc d’agrair al responsable d’aquests equips, Pau Arbós, com també a l’IESTorredembarra per apostar un cop més per participar en la modalitat de Tennis a nivell Escolar, circumstància que permetrà jugar als nostres alumnes de l’Escola del Tennis TDB.

 

Publicat a Notícies
Etiquetes Escola, Tennis