Sortides dels CEIPs al Tennis TDB

Els escolars han omplert el TDB!

El TennisTDB ha rebut aquesta setmana la visita d'alumnes de 4t de primària de l'escola CEIP Montoliu de la Riera de Gaià i de 5è del CEIP Molí de Vent de Torredembarra, per practicar a les nostres pistes unes sessions de pàdel, tennis i tennis platja en pista dura. 

Unes visites que no paren

El CEIP Montoliu de la Riera de Gaià ens ha visitat per 3r cop consecutiu renovant-nos la col·laboració d'anys anteriors. Per altra banda, el CEIP Molí de Vent de Torredembarra ens ha dipositat la confiança per  any consecutiu. Es tracten d'unes sortides programades per gaudir de l’aprenentatge a les instal·lacions del TennisTDB d’aquests populars esports de raqueta, aprofitant les pràctiques d'esports a les classes d'Educació Física que han fet durant el curs.

Presentació i pràctica de tennis, pàdel i tennis platja

Els coordinadors d’aquestes visites han estat els monitors del TennisTDB Martí Gallardo i Joel Ramírez, els quals han fet una presentació d’aquests esports, de les seves pistes i les seves regles als alumnes afortunats de la visita, sense oblidar-nos de la col·laboració i ajuda d’Ana Pastor del CEIP Montoliu i d’Elisabeth Serelde del CEIP Molí de Vent, responsables i professores d’Educació Física d’aquests col·legis respectivament.

Podem assegurar que han estat unes grans jornades, i sobretot ha complert les expectatives dels alumnes igual que els anys anteriors!

Àlbum fotogràfic

Totes les imatges Àlbum Fotogràfic »

Publicat a Escola
Etiquetes Notícies