Festa Fi de Curs de l'Escola de Tennis

Tots/es vam acabar remullats!

Partits tennis contra-rellotge, jocs, guerra d'aigua & globus d'aigua, dinanr tots junts (pizzes, beguda i gelat)...tot un munt d'activitats durant la Festa de Fi de Curs de l'Escola de TennisTDB.

"La festa de final de curs ha anat genial". D'aquesta manera ens explicaven els monitors de l'Escola de Tennis com havia ant la festa de final de curs. Una festa on s'ha batut el rècord de participació d'altres anys, amb més de 50 persones entre pares/mares i nens/es

Per començar, tots els alumnes de l'escola van anar fent partits de tennis a les pistes del TennisTDB, cadascú amb el seu nivell & edat.
 
Al acabar aquests partits a contrarellotge, va començar la guerra d'aigua, on tots els nens van acabar ben remullats, però, no només els nens van quedar ben xops, sinó que, els monitors de l'escola van encarregar-se de mullar els pares per sorpresa.
 
En acabar, tots els participants van gaudir d'un dinar amb pizzes de la Piazzeta i, de postre, un gelat.
 
Cal agrair que la festa hagi estat possible a tot l'Staff de l'Escola de TennisTDB -Victor Martín, Carles Guiral, Juan Carlos Quijije, Martí Gallardo i Joel Ramírez- per la seva entrega en l'organització de la festa i el seu esforç durant tota la temporada. Alhora, també, la col·laboració de la Piazzeta, ja que va oferir un preu especial per al dinar.

Agraïr també el suport de la Regidoria d'Esport de l'Ajuntament de Torredembarra.

Tot i així, l'Escola del TennisTDB no para! Durant l'estiu... estades, escola de competició, escola de tennis & pàdel...
 

Àlbum fotogràfic:

Podeu veure les imatges de la Festa de Fi de Curs de l'Escola de TennisTDB aquí.

Publicat a Escola
Etiquetes Tennis, Notícies