Activitats Escola Tennis

Tota la informació

En aquest apartat podeu trobar una guia explicativa de les principals activitats que s'organitzen a l'Escola de Tennis Infantil.

Campionats Pares i Fills

Data: novembre
Lloc: TennisTDB
Format: Xpress d’un dia
Grups: Vermell, Taronja, Verd, Groc i Master
Descripció activitat: Trobada/Competició social del TennisTDB, enfocada des d’una perspectiva lúdico-recreativa en el qual els nens/es de l’Escola de Tennis poden interactuar amb els seus pares/mares i compartir una estona gaudint d’aquesta esport de manera conjunta.

Lliga Catalana

Data: novembre a juny
Lloc: TennisTDB i clubs de la província Tarragona
Format: lligueta (una jornada cada 15 dies)
Grups: Groc i Master
Descripció activitat: Competició Provincial per equips en la qual cada jornada es disputen partits individuals i de dobles.
 Aquesta competició està organitzada en categories distribuïdes per edats: Benjamí (fins a 10 anys), Aleví (fins a 12 anys), Infantil (fins a 14 anys) i Cadet (fins a 16 anys)

Festa Nadal - Campionat Pro-Càritas

Data: desembre
Lloc: TennisTDB
Format: Xpress d’un dia
Grups: Vermell, Taronja, Verd, Groc i Master
Descripció activitat: Trobada/Competició social i solidaria del TennisTDB, enfocada des d’una perspectiva lúdico-recreativa en el qual els nens/es de gaudeixen d’una competició amb els seus companys de l’Escola de Tennis. Part de la inscripció dels participants va destinada a una causa solidaria.

Xpress - La Marató TV3

Data: gener
Lloc: TennisTDB
Format: Xpress d’un dia
Grups: Vermell, Taronja, Verd, Groc i Master
Descripció activitat: Trobada/Competició social i solidaria del TennisTDB, enfocada des d’una perspectiva lúdico-recreativa en el qual els nens/es de gaudeixen d’una competició amb els seus companys de l’Escola de Tennis. Part de la inscripció dels participants va destinada en favor de La Marató de TV3.

Triangular Xpress de Tennis

Data: febrer a maig
Lloc: TennisTDB
Format: lligueta. Una jornada al mes.
Grups: Taronja i Verd
Descripció activitat: És una iniciativa del TennisTDB amb d'altres clubs amb un format de competició per equips adaptada als nens/es d’entre 9 i 14 anys de nivell d’iniciació i perfeccionament., en la qual els nens/es disputen un total de 4 partits per Jornada (2 individuals/2 dobles).

Americana Infantil

Data: febrer a maig
Lloc: TennisTDB
Format: lligueta (una jornada cada 15 dies)
Grups: Taronja, Verd, Groc i Master
Descripció activitat: Campionat social del TennisTDB, enfocat des d’una perspectiva educo-formativa, fomentant la pràctica del tennis dels nens/es de l’Escola de Tennis, i així poder gaudir d’aquest esport i poder posar en pràctica els conceptes que es practiquen al llarg de la temporada a l’Escola de Tennis.

Lliga Supertennis

Data: febrer a maig
Lloc: TennisTDB
Format: lligueta. Una jornada al mes.
Grups: Vermell, Taronja i Verd
Descripció activitat: L'objectiu és oferir un format de competició lúdic, formatiu (aprendre el reglament, la puntuació,..., per equips (fomentar l’esperit d’equip i la col·laboració entre jugadors). És una competició adaptat al nivel per a les primeres etapes d'iniciació al tennis. La prova està pensada per a tots aquells nens/es que s'inicien a la pràctica del tennis.

Xpress - El Calçot

Data: març
Lloc: TennisTDB
Format: Xpress d’un dia
Grups: Vermell, Taronja, Verd, Groc i Master
Descripció activitat: Trobada/Campionat social i amb un objectiu lúdico-recreatiu, el qual busca passar una bona estona. Aquesta activitat està organitzada el mateix dia de la Calçotada Popular del TennisTDB.

Sortida al Barcelona Open Banc Sabadell

Data: abril
Lloc: TennisTDB
Format: de les 9:00h a les 21:00h
Grups: Taronja, Verd, Groc i Master
Descripció activitat: Sortida al Torneig de Tennis Internacional Barcelona Open BancSabadell - Trofeu Conde de Godó on 10 dels 25 millors tennistes del món hi participen. El club proposa desplaçar-se amb tren (TDB-BCN-TDB) i metro, assumint les despeses del trajecte i de l'entrada cadascuna de les persones assistents.

Head Promeses

Data: maig a juny
Lloc: TennisTDB
Format: format eliminatòria amb repesca. Caps de setmana.
Grups: Groc i Master
Descripció activitat: Competició individual i de caps de setmana. Destinada a jugadors de nivell de perfeccionament i competició, aquesta és un circuit de caire competitiu.

Festa Fi de Curs

Data: juny
Lloc: TennisTDB
Format: de 17:30h a 20h aprox.
Grups: Vermell, Taronja, Verd, Groc i Master
Descripció activitat: activitats com inflables, jocs, tennis, jocs de punteria, inflables, berenar, guerra d'aigua i globus d'aigua

 

Si tens qualsevol dubte o desitges més informació posa't en contacte amb nosaltres

Publicat a Escola Hivern