37è Torneig Tradicional de Tennis Platja

Resum i Resultats

Aquest diumenge 27 d'agost s'ha disputat el XXXVII Torneig Tradicional de Tennis Platja que organitza el TennisTDB, un torneig que serveix per reivindicar que Torredembarra és el bressol del Tennis Platja de l'estat.

Aquest torneig s'organitza des de l'any 1976, éssent el torneig degà en aquesta modalitat a tot l'estat.

Es juga amb unes dimensions de pista tradicionals (9x9 metres) i la clàssica pilota de punt verd (25% més lenta que les habituals de tennis).

Participació

El torneig ha pogut comptar amb un bon nombre de participants, amb més de 30 inscrits. Si més no, el Torneig Tradicional de Tennis Platja torrenc segueix mantenint vigent una màgia i un encant que estiu rere estiu congrega una legió de fidels participants. I un cop més, aquesta edició va comptar amb un alt nivell de joc, per la qual cosa també es van unir a aquesta "festa esportiva" molts espectadors pendents d'aquest torneig disputat a la Platja de Baix a Mar de Torredembarra, tant a la vora de les pistes com en el mateix passeig marítim de Torredembarra.

Van fer acte d'entrega dels trofeus Delio Castillo i Joan Casas en representació del TennisTDB.

Agraïments

Des del TennisTDB volem agrair la col·laboració a les Regidories d'Esport i de Serveis de l'Ajuntament de Torredembarra. També agraïm a tot l'Staff organitzatiu: Manel Canyellas i Jordi Llobet. 
 

Àlbum fotogràfic

Totes les imatges Àlbum Fotogràfic »

Quadre d'honor

Categoria Masculí
  Guanyadors David Meana - Dani Aguilar 
  Finalistes David Baldrich - Jordi Baldrich
 
Categoria Mixta
  Guanyadors Salut Sanchez - Carles Sala
  Finalistes Marta Gabas - Alfonso de la Torre
 
Categoria Infantil
  Guanyadors Teo Baldrich - Joan Casas
  Finalistes Laia Roig - Laura Díaz
 
Publicat a Competicions