Jornada activitat física per a professionals sanitaris

Van vindre al nostre Club!

Amb la voluntat d’incentivar la realització d’activitat física, des de l’ABS Torredembarra es va impulsar una trobada informal entre els seus mateixos professionals sanitaris per difondre i informar dels beneficis de l’activitat física en la salut de les persones, dins del programa PAFES (Pla d’Activitat Física i Esport Salut, impulsat per la Generalitat de Catalunya a tots els centres sanitaris de país).
 
El TennisTDB va col·laborar cedint les seves pistes, i els profesionals sanitaris s'ho van passar pipa compartint partits, exercici i somriures a la pista de pàdel, a banda de conèixer més profundament les instal·lacions del nostre Club i descobrint que és un gran lloc per posar a la pràctica els beneficis de l'activitat física.

 

Jornada sobre activitat física per a professionals 

 
Fruit d’aquesta voluntat de difondre les bondats de l’activitat física entre els professionals, es va disputar el 30 de setembre a la Zona Esportiva de Torredembarra, una jornada adreçada als professionals del món sanitari, en la qual, a més d’activitats esportives, va tenir lloc una ponència a càrrec del doctor Manel González Peris, cap de la Unitat de Medicina de l’Esport de la Xarxa i soci del TennisTDB, i altres activitats com una classe d'iniciació al ioga.
 
En definitiva, una gran jornada i iniciativa que esperem repetir i tornar-hi a col·laborar!
 

àlbum fotogràfic

Totes les imatges Àlbum Fotogràfic »

Publicat a Notícies