Xpress Pàdel Mixt "La Butifarra"

Resum i Resultats

El passat dissabte 22 de juliol es va disputar a les nostres pistes la primera edició del Torneig Xpress de Pàdel Mixt "La Butifarra", en una jornada esportiva de gran ambient i que servia com a preàmbul de la butifarrada que es celebrava a posteriori la mateixa nit.

Bona participació!

Amb gairebé 25 participants totals, l’ambient i l'espectacle i sobretot el el pàdel van ser els protagonistes de la primera edició d'aquest torneig, que entre altres virtuts tenia un caire totalment amè i d'aperitiu del que venia després, que era gaudir de les delícies de la butifarrada final com a premi de tot l'esforç dedicat. 

El magnífic espectacle que van mostrar els participants, va ser administrat en un original sistema de competició: partits de 30 minuts tant en la fase de lligueta com en les fases finals. Un sistema molt dinàmic i divertit que permetia una rotació constant entre els jugadors/res, combinant partits mixtes, femenins i masculins. Es tractava en definitiva que fessin gana pel "banquet" posterior!

Agraïments

Des del TennisTDB volem agrair el recolzament de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Torredembarra. I per acabar, com no també volem agrair especialment tot l’esforç empleat abans i durant el torneig pel personal del TennisTDB i Jordi Llobet com a jutge àrbitre d’aquesta prova, a més del personal del Bar La Zona, tots ells indispensables per a que s’hagi pogut celebrar amb èxit aquesta primera edició de l'Xpress de Pàdel Mixt "La Butifarra".

Àlbum fotogràfic

Totes les imatges Àlbum Fotogràfic »

Quadre d'honor

Tots els guanyadors/es i finalistes d' aquesta primera edició del Xpress de Pàdel Mixt "La Butifarra".

Xpress Mixt de Pàdel "La Butifarra"

Guanyadors

  Los Becarios Cristina Paños - Josep Maria Miquel
    Gemma Porta - Oriol Bladé

Finalistes

  Aspirantes Anna Martín - Gustavo Citores
    Sherezade Fernández - Alberto Pozas
 

 

Publicat a Notícies
Etiquetes Pàdel