Practica el tennis platja de nit

Tennis Platja, tota la informació

Practica el tennis platja de nit

El TennisTDB ha incorporat una nova modalitat de raqueta en el seu funcionament diari. Es tracta del Tennis Platja en pista dura, que té les mateixes normes excepte la superfície de joc, sent en aquest cas una superfície dura (parquet, asfalt, ciment, etc).
El TennisTDB té a disposició una estructura mòbil per poder col·locar fàcilment la xarxa de tennis platja sobre la pista de tennis de formigó del club, per tal de donar-li aquest nou ús i responent a la demanda actual entre els practicants de tennis platja de la població i els voltants, els quals volen practicar aquest esport durant l'hivern i no ho poden fer a la platja per manca de llum natural.
Consulta tota la informació»

Publicat a Notícies